Vain elämää

Runoilija the poet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2011
Viimeksi paikalla: 29.9.2016 20:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.11.1984

27 vuotias miehen alku eteläiseltä pohjanmaalta, joka yrittää tuoda tunteitaan ja tarinoitaan runon avulla esille...
 

Rakastan kaikkea, aamusta iltaan
Kuulun ihmisten omaan kiltaan
Tunnustan ihmisyyden siihen hintaan
Johon viittaan kämmenellä kintaan

Aamusta iltaan ajattelen kaikkea
Rakkautta, työtä, naista ihanaista
Tunnen maailman ympärilläni
Kuvailen sitä maailmanpyörälläni

Kerrasta toiseen sirrymme eteenpäin
Teemme sen kertaalleen, toiseen juurikin näin
Rutiiniksi muuttuu elämän hetket
Ja paikoilleen jäätyy elämän retket...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot