Muistan sinut

Runoilija the poet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2011
Viimeksi paikalla: 29.9.2016 20:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.11.1984

27 vuotias miehen alku eteläiseltä pohjanmaalta, joka yrittää tuoda tunteitaan ja tarinoitaan runon avulla esille...
 

Olit minun, ja minä sinun
Rannalla kujimme, silmämme suljimme
Käsi kädessä olemme yhtä nyt
Sielumme kietoutuneet, yhdistynyt

Teimme yhdessä kaikkea kivaa
Nauroimme pelleille, joimme simaa
Rakastelimme yön sylissä
Sitten olimme eksyksissä

Vielä muistan yhteiset aikamme
Kaiken sen, mitä molemmat rakastimme
Vanha sanonta vielä paikkansa pitää
Vain hyvät muistot elämään jää...

Selite: 
Oletko joskus menettänyt rakkaan? Minä olen...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot