Nimetön

Runoilija the poet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2011
Viimeksi paikalla: 29.9.2016 20:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.11.1984

27 vuotias miehen alku eteläiseltä pohjanmaalta, joka yrittää tuoda tunteitaan ja tarinoitaan runon avulla esille...
 

Rakastan nyt, rakastan aina
Maalla, merellä, ilmassa
Matka kesken päätynyt, vain yksi varma
Menneessä, tässä, tuonpuoleisessa

Kuin menneen haamun kylmä käsi
Selkääni hivelee muisto sinusta
Sen kerran kun olimme kahden
Painui sinuun muisto myös minusta

Ja kerran vielä, kahden vain
Teemme tilaa rakkaudelle maailmaan
Uuden mahdollisuuden sain
Tähän tilaan, kauniiseen ja avaraan

Selite: 
This is how it all begins..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot