ETSINTÄ

Runoilija Old School

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Respect The Old School. Elämä on niin pirun raskas juttu toisinaan. Tämähän on vasta uvertyr.
 

Kohtalaisen viisas sanoi joskus
”Kuinka voit löytää mitä haluat
kun et löydä itseäsikään?”

itseänikään?
ei minun tarvitse
joku muu voi tehdä sen
löytää minut

Kyllä tiedän mitä haluan
haluan ihmisen tai jopa sen suhteen
sito(utu)van naisen
elämänkumppanin
joka sanoo löytäneensä ihmisen
jolloin tokaisen:
”löysin minut!”

Selite: 
Joskus kauan sitten aikaa tämä, kun puoli viideltä oli olut, tupakka ja runovihko kädessä, mutta rouvaa ei missään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot