KRIISI

Runoilija Old School

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Respect The Old School. Elämä on niin pirun raskas juttu toisinaan. Tämähän on vasta uvertyr.
 

Tahdon sinut takaisin
Tahdon rakkautesi, sinut, jopa anoppini
Tahdon kuolla kanssasi
Kävellä kohti talvea, Tukholmaa ja Finnmatkoja
Tahdon rakkautesi
Tahdon rakkautesi yli palaneen menneisyyden
Tahdon tulevaisuuden
Tahdon sen kanssa lapsiemme
Tahdon sen kanssa sinun
Tahdonko paljon?

Selite: 
Runo ei oo hyvä. Tunnelman ja elämäntilanteen voi jokainen päätellä itse.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot