SULKA HATTUUN

Runoilija Old School

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Respect The Old School. Elämä on niin pirun raskas juttu toisinaan. Tämähän on vasta uvertyr.
 

Tuulikaapin jälkeen lämmöstä raikkauteen
varovaisen askeleen jälkeen
ilmaa hengitän

nikotiinin keuhkoissani
savun hävitessä ilmaan kareen kasvoille nostaen
käteni nousee Fredriksonin lippaan ja nyökkään tulijalle
tummahiuksiselle

Vastauksen saadessani
ollaan kevään korvalla

Selite: 
Kai tässä jotain vanhan koulukunnan henkeä haetaan jälleen. Kliseisesti vedetään spaaderoa, mutta ei kuitenkaan onneksi viimeistä : ).
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot