Tartu hetkeen

Runoilija Old School

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Respect The Old School. Elämä on niin pirun raskas juttu toisinaan. Tämähän on vasta uvertyr.
 

Savuisessa kulmauksessa
aikakuvien sekoituksessa
katson ripsien vierestä silmiisi
lähempänä kuin aikoihin
yhtä kaukana kuin silloinkin

Tahtoen lähemmäs
katson sinuun
ja laskeudumme
todelliseen tunteeseen
hiljaiseen
täydellisyyteemme

Selite: 
Joskus nautit elämäsi hetkistä enemmän silloin kun tiedät nauttivasi niistä viimeistä kertaa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästtä mä tykkäsin. Toosi paljon.

Tästtä mä tykkäsin. Toosi paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot