VIERASKIRJA

Runoilija Old School

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Respect The Old School. Elämä on niin pirun raskas juttu toisinaan. Tämähän on vasta uvertyr.
 

Jos minun täytyy kuolla ennen kuin herään
teen sen tapojeni mukaan tyylikkäästi
näen elämäni kauneimman unen
jossa kirjoitan vihkooni sanan tai kaksi
on hyvä laittaa edes muutama rivi
vihkoon, jonka asetan rinnalleni lepäämään
jossa lukee kuinka rakastin
sinua
teitä
tietenkin häntä
ja muutamaa muutakin

Se vihko löytyy rinnaltani
ja siihen on ilmestynyt vastaus
vastaus sinulta
teiltä
tietenkin häneltä
ja muutamalta muultakin

Silloin päätän herätä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on makee, sujuva ja herkkä, totinen ja totta monen muunkin elämässä. suosikeissa!

 

Käyttäjän kaikki runot