Panic in the end

Runoilija Chinaberry

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen henkilö, joka pelkää elämää enemmän kuin mitään muuta. menettää aina ne tärkeät ihmiset ympäriltään joiden hengitystä voisi kuunnella vaikka koko yön. itkee helposti, joskus taas ei ollenkaan. eskapismi on toinen nimeni ja usein pakenenkin omaan pieneen maailmaani, jossa minua ei vahingoiteta. valitettavasti tämä haaveiluun uppoaminen tapahtuu yleensä juuri silloin kun se on erityisen kiellettyä ja sääntöjen rikkomisesta seuraa ankara rangaistus. olen runoilijasielu joka ei osaa kirjoittaa edes omaa nimeään oikein. paras ystäväni on yksinäisyys koska tiedättehän, vain se osaa olla täysin uskollinen. rakastan halauksia, mutta saan niitä liian vähän selvitäkseni. tahtoisin elää täysillä, mutta en kestä enää satutetuksi tulemista. haluaisin luovuttaa, mutta en pysty siihen koska pelkään liikaa. yhteenlaskun tulos = yksi pelokas pikkutyttö.
 

I want to be free. Please, release me!
I'm one fucking problem in this world.
Please, hit me as hard as you can
because I'm worth it.
I want to feel true pain! I want to bleed.

Chorus:
I whisper your name to my walls.
I scream your name to my floors.
I see you on my retina, in my spirit
in my heart.

I beg you, I love you, I really hate you!
It is the act of depression.
I cannot breathe, I cannot sleep.
I will die.

I cannot hide in crowd,
you're with me.
You are the heart, soul, mind and
my flesh.
I'm only the hard crust around you.
Nothing more.
I cover you, I save you,
I'm your armour.

[Chorus x2]

Today, tomorrow, for always yours.

Selite: 
Jonkunlainen luritus n. vuoden takaa. Anteeksi huono englanti.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno tämä on, eikä englannissakaan sen suurempia vikoja ole :)

 

Käyttäjän kaikki runot