Prinsessa

Runoilija Taivaanrannan maalari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2010
Viimeksi paikalla: 30.11.2019 11:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eilinen on mennyt, omistan tämän hetken, huominen, tuntematon ystäväni.
 

Saran seikkailut ovat alkaneet!
On niin paljon ihmeellistä, ihanaa, yllättävää, pelottavaa.
Pienet aivot ottavat vastaan tietoa, virikkeitä on monia
kuten nyt tuo yksi lammaskin tuossa silmien edessä tuijottaa!

Olis tuo isäkin kotona koko ajan, ettei hyppisi töissä välillä,
saisi köllötellä sen masulla ja kuunnella sydänääniä
niinkuin äidin masussa!
Auttaiskohan, jos nostaisi metelin niin, että vanhemmat tajuaisivat, ettei tässä voi muuttaa totuttuja tapoja!

Amerikan raudalla oli kiva ajella, ei tarvinnut odotella unia!
Voi mikä kamala meteli, ihmisiä kuin muurahaisia Ikean tavaratalossa, paras jatkaa päiväunia!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot