Aurinkosi

Runoilija Taivaanrannan maalari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2010
Viimeksi paikalla: 30.11.2019 11:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eilinen on mennyt, omistan tämän hetken, huominen, tuntematon ystäväni.
 

Sanoit olen aurinkosi
kukka ikkunallasi
kultasormus sormessasi
tuon päivääsi valoa
yöhösi ilon pisaroita

Kiitos että et jättänyt sanomatta
kiitos että jaoit energiaasi
juuri kun omani olivat lopussa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo tärkeästä asiasta.

Kaunis, lämmin runo

 

Käyttäjän kaikki runot