Koti

Runoilija Taivaanrannan maalari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2010
Viimeksi paikalla: 30.11.2019 11:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eilinen on mennyt, omistan tämän hetken, huominen, tuntematon ystäväni.
 

Rakennan sinulle sanoista maailman kauneimman kodin.
Maalaan sen oranssin väriseksi,
auringon nousun laaksoon!
Sen tienvartta kaunistavat
sateenkaaren väriset kukkaset.
Teen sinne unelmieni kasvimaan
missä viihtyvät yrtit
ja omenapuut.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo

kuinka suloisen kauniisti kuvailet tuon kauiin kodin, saduntunnelmaa runossasi, tuonne olisi kiva muttaa

haluan muuttaa sinne

Kaunis, elävä kuva

 

Käyttäjän kaikki runot