Sävelet rakkauden

Runoilija sunttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2005
Viimeksi paikalla: 13.5.2023 18:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


KAKSONEN 21.5-21.6:
Herkkä, aina menossa.
Mustasukkainen.
Pitää hyvin puolensa.
Ei kierrä, ei kumarra
suuriakaan vastuksia.
I WROTE YOUR NAME TO THE SKY,
BUT THE WIND BLEW IT AWAY.
I WROTE YOUR NAME TO THE SAND,
BUT THE WAVES WASHED IT AWAY.
I WROTE YOUR NAME TO MY HEART,
AND FOREVER IT WILL STAY.
 

Olisitko minun laulu tämän illan ja
aamun sulosävelmien sointu

Selite: 
olisitko?
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen.

kaunis pyyntö :)

Hieno.

Kaaunis. :))

Suloinen.

kaunis pyyntö :)

Hieno.

Kaaunis. :))

 

Käyttäjän kaikki runot