Pieni tinakenkätyttö

Runoilija sunttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2005
Viimeksi paikalla: 13.5.2023 18:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


KAKSONEN 21.5-21.6:
Herkkä, aina menossa.
Mustasukkainen.
Pitää hyvin puolensa.
Ei kierrä, ei kumarra
suuriakaan vastuksia.
I WROTE YOUR NAME TO THE SKY,
BUT THE WIND BLEW IT AWAY.
I WROTE YOUR NAME TO THE SAND,
BUT THE WAVES WASHED IT AWAY.
I WROTE YOUR NAME TO MY HEART,
AND FOREVER IT WILL STAY.
 

Ehkä olet vain tavallinen,
muiden mielestä.
-Ja jos heiltä asiaa kysyy.

Eivät he näe pintaa syvemmälle,
eivät jaksa ottaa selvää.

Kuinka voi olla huomaamatta,
katsetta kohottamatta,
kun tyttö pieni kirjoittaa karttaan:
Vie minut turvaan
ja lähtee.

Jättäen jälkeensä vain kauniin hiljaisuuden.

Selite: 
- Nyt täytyy moittia teitä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakastan tapaasi kirjoittaa, ja pidän runoistasi (etenkin tästä). Aivan ihania.

Harmillista kun ei oteta selvää mitä siellä pinnan alla on.. :/

Tämä on hieno runo, hyvin puettu sanoiksi.

Nyt tää biisi varmaan soi koko illan päässä.
Tässä oli paljon vaikka lyhyt olikin. Osaat hyvin kirjoittaa.

Kiitos kun arvostelit tarinaani.

 

Käyttäjän kaikki runot