Seventh Heaven

Runoilija sunttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2005
Viimeksi paikalla: 13.5.2023 18:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


KAKSONEN 21.5-21.6:
Herkkä, aina menossa.
Mustasukkainen.
Pitää hyvin puolensa.
Ei kierrä, ei kumarra
suuriakaan vastuksia.
I WROTE YOUR NAME TO THE SKY,
BUT THE WIND BLEW IT AWAY.
I WROTE YOUR NAME TO THE SAND,
BUT THE WAVES WASHED IT AWAY.
I WROTE YOUR NAME TO MY HEART,
AND FOREVER IT WILL STAY.
 

Sanot aina minulle,
että elän vain kaunista unta,
leijun seitsemännessä taivaassa.

-Ehkä se onkin totta.
-Ehkä oletkin oikeassa.

Muttet ole vielä nähnyt kaikkea.
Kengänpohjani ovat puhki kuluneet
ja olen:

Lähempänä maata kuin uskotkaan.

Selite: 
TIETÄISITPÄ.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kirjoitat. Rivitys toimii, ja tässä on ideaa. Tykkäsin todella.

todella hieno runo, yllättävä. kaikkia korttejaan ei pidäkään heti paljastaa.

No nyt menen ihan sanattomaksi.
Loistava runo.
Upea kerrassaan.

 

Käyttäjän kaikki runot