Minä puhun, kultaseni

Runoilija sunttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2005
Viimeksi paikalla: 13.5.2023 18:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


KAKSONEN 21.5-21.6:
Herkkä, aina menossa.
Mustasukkainen.
Pitää hyvin puolensa.
Ei kierrä, ei kumarra
suuriakaan vastuksia.
I WROTE YOUR NAME TO THE SKY,
BUT THE WIND BLEW IT AWAY.
I WROTE YOUR NAME TO THE SAND,
BUT THE WAVES WASHED IT AWAY.
I WROTE YOUR NAME TO MY HEART,
AND FOREVER IT WILL STAY.
 

Tiedätkö,
mitä tarkoitan kun sanon,
että jumalattaret laulavat
aamun sarastaessa

-Se on sitä
kun näen sinut hymyilevän

Tiedätkö,
miltä tuntuu kun kipinät lyövät
pimeää yötaivasta vasten

-Siltä tuntuu,
kun tulisesti suutelet huuliani

Tiesitkö,
että olet upea
Mahtava kerrassaan

Ja et voi uskoakaan minua,
kun kerron miksi sinua niin
kauheasti rakastan

-Koska se olet sinä

Vieressäni
Kultaseni

Selite: 
Kuuntelithan?
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upea.

Mahtava lukuelämys!

Suosikit <3

Tämä on kyllä huikea. Paras näistä runoistasi täällä, ainakin mielestäni. Paras ulkoasultaan ja sujuva kerronta, jossa erittäin vahva tunne läpi koko runon, loppuun saakka. Tälläiseen pitää itsekin joskus pyrkiä, jahka oppii runoja kirjoittamaan =)

oijoi. sanat tanssivat hunajalla ^^

Mielettömän ihana runo! Tämän kun saisi itsekin kuulla.. aivan ihana<3

ui kaunis kerrassaan :)

 

Käyttäjän kaikki runot