Kaipauksen värinä

Runoilija nizza

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 3.11.2005
Viimeksi paikalla: 22.9.2016 16:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kuin tyhjyyteen
hetken tuijottaen

haamuvärinä taskussa

vaikka en edes
odota soittoasi

vaikka odotan.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Edellisiä kompaten, on koettu monet kerrat kun odottaa soittoa tai viestiä siltä joltain tietyltä kehen on ottanut yhteyttä. Eikä sitä sitten yleensä tulekaan.

Hyvä.

Kirpaisevan kaunis teksti. Erityisesti tuo kursivoitu kohta on upeasti ilmaistu. Loppu taas kiteyttää kaipauksen sellaisena kuin se (pahimmillaan?) on.

*surumielinen hymy*

Taidan olla hullu kun joskus kaipaan tuota tunnetta...

Hieno runo. Upeaa Oivallusta.
Haamuvärinää...koettu on. ;))

Nätti runo!

Odotettu varinä, aiheuttaa varmuudella muutoksen ärsyketilassa. Ja ilmeisesti myös lämmin aalto loiskahtelee...

Hyvin kuvaat odotuksen tunnelmia! Sitähän se on odottamista, vaikka ei edes odota. Tosiaan, hyvin oivallettu!

Mahtavat olivat viimeiset säkeet, surullisuudessaan naurattivatkin.

vaikka en edes
odota soittoasi

vaikka odotan

Oi miten tuttua ja niin kauniisti olet tämän tunteen kuvannut. Itselläni asia kyllä näin vähän enemmän viestien kanssa, koko ajan pitää tarkistaa, josko sittenkin olisi tullut viesti...

vaikka odotan

Kun pystyisikin tunnustamaan edes itselleen, että sitä oikeasti odottaa.

Todella hieno runo, asettelut ja kaikki kohdallaan! Kyllä osaat!

tämä herätti mielenkiinnon :)
vähän niinkö mie,

"vaikka en edes

odota soittoasi

vaikka odotan."

tuo oli niin minua!

joo....samoja värinöitä on tunnettu...

 

Käyttäjän kaikki runot