Tasapainoilua

Runoilija nizza

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 3.11.2005
Viimeksi paikalla: 22.9.2016 16:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kysymys

 käytävän

  jokaisella

   askeleella


käveletkö suoraan

vaikka lattian laatat

sinua kutsuvat?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea runo!

"vaikka lattian laatat
sinua kutsuvat?"
jotain aika hienoa tuo :)

Jotain samaa tuli mieleen kuin Satuenkelillä. Toisaalta tuli mieleen ahdistuksen ja onnellisuuden välillä tasapainottelu: yrittääkö olla onnellinen vaikka ahdistus vetää "syvyyteen"? Herättelee ajatuksia, hienoa!

Hmmm. Pienempänä sitä tuli käveltyä laattojen saumoja pitkin. Tai aseteltua jalka keskelle laattaa - saumoille ei saanut osua. Ja silloin kyllä käveli suoraan :) joten en ihan saa tämän ajatuksen päästä kiinni, vaikka kuitenkin saan.

Tasapainoilua olet hyvin osannut kuvata sanoissa :o Upeaa ja hienoa!
Suosikki >

kysymys on lopussa hieno.
se pistää pohtimaan elämän eri vaihtoehtoja.

Hmm.. Mielenkiintoista! Melankolisena ja hieman ironisena tämän näen. Terävä runo!

Ihku myös<3 sopivasti tilaa rivien välillä ajatuksille. Hieno runo!

Kiintoisa runo! Hieman saa miettiä tämän sanomaa, mutta se on juuri hyvä niin.

Tämmöistä tämä elämä on, tasapainoilua kaidalla tiellä..
Upeasti kirjoitettu runo! Pidän paljon. <3

Tämä on jännä. Hieno runo :) Etenkin lopetus oli mieleeni.

Tämä on jotenkin kiehtova.. sai ajattelemaan :) Hyvä!

Tämäkin on aivan upea. Alussa askeleet, sitten vankka pohjarakenne, joka voisi kuvata vaikkapa lattiaa ja vahvaa kutsua. Ei voi paljon muuta sanoa, kuin että monikerroksista, taitavaa, puhuttelevaa. Ihanaa runoutta.

sitä kai aina haluaisi kulkea vähän toisin ja ainahan se laatat houkuttaa - ainakin minua. pienestä ajatuksesta hyvä teksti. :)

oi, tykkään valtavasti.
Upea!

 

Käyttäjän kaikki runot