Ero

Runoilija Hime

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki tapahtui vähitellen.
Yhtäkkiä vain huomasin
elämäni hajoavan käsiini.
Katselen palasten putoilua,
kuinka kauniita ne olivatkaan yhdessä.
En tunne enää hallitsevani elämääni.
Kuulen vain rumia sanoja:
epäonnistunut, tyhjä, avioero.
Näen selkäsi töihin lähtiessäsi.
Oven paukahdus ilman suudelmaa.
Emme halunneet talloa toistemme sydämiä,
mutta murskasimme ne pieniksi palasiksi.
Kyynelten sokaisemina etsimme itseämme
saamatta mitään kasaan.
Kaikki sanat on jo sanottu, riidat riidelty.
Hiljaisuus on kaikkein pahinta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Hime Ero 26.1.2007 0 Runo
Hime Unelma 14.8.2006 0 Runo
Hime Tyhjä koti 11.8.2006 5 Runo
Hime Loppuun asti 3.8.2006 0 Runo
Hime Ajan virta 27.6.2006 3 Runo
Hime Mummoni 2.6.2006 2 Runo
Hime Ikuisuus 1.6.2006 2 Runo
Hime Elämän kiertokulku 1.6.2006 0 Runo
Hime Nimetön 7.1.2006 4 Runo
Hime Rakkaani 10.11.2005 3 Runo