Ikuisuus

Runoilija Hime

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinulle voin kertoa
kuinka yksinäinen joskus olen
ihmistenkin keskellä.
Miten kuumia ovat kyyneleeni
nauravan naamion takana.
Miten pelkään iltaa
toimettoman päivän jälkeen,
päivieni kulumista hukkaan
yksi toisensa jälkeen,
nurkan takana vaanivaa vanhuutta
sairauksineen ja
unelmia jotka jäävät elämättä.

Suutele minua
niin kuin suutelit
kymmenen vuotta sitten.
Ensimmäisen kerran
arat ja värisevät huulesi
koskettivat omiani,
täynnä toivoa ja lupausta
ikuisesta rakkaudesta.
Suutele minua
niin tiedän yhä eläväni.
Sinun kanssasi
uskon ikuisuuteen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkää ja koskettavaa on runosi tunnelma!
Elämää ei kannata pelätä vaikka se joskus näyttääkin kurjat puolensa!

Kaikessa alakuloisuudessaan ja toivottomuudessaan elämän makuinen ensimmäinen säkeistö muttuu toisessa toivoksi ja uskoksi paremmasta huomisesta.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Hime Ero 26.1.2007 0 Runo
Hime Unelma 14.8.2006 0 Runo
Hime Tyhjä koti 11.8.2006 5 Runo
Hime Loppuun asti 3.8.2006 0 Runo
Hime Ajan virta 27.6.2006 3 Runo
Hime Mummoni 2.6.2006 2 Runo
Hime Ikuisuus 1.6.2006 2 Runo
Hime Elämän kiertokulku 1.6.2006 0 Runo
Hime Nimetön 7.1.2006 4 Runo
Hime Rakkaani 10.11.2005 3 Runo