Loppuun asti

Runoilija Hime

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Loppuun asti kuljen kanssasi,
niin olen luvannut ja päättänyt.
Vaikka joskus tuntuu,
että jalat eivät enää kanna.
Suhteen ylämäessä riitelen vierelläsi,
edestä vedän ja takaa potkin sinua
edes muutaman askeleen eteenpäin.
Kun voimani ehtyvät,
toivon sinun tekevän samoin.
Kohti korkeuksia yhdessä,
hitaasti edeten.
Alamäessä sitten astellaan vierekkäin
ja nautitaan kevyistä askelista.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Hime Ero 26.1.2007 0 Runo
Hime Unelma 14.8.2006 0 Runo
Hime Tyhjä koti 11.8.2006 5 Runo
Hime Loppuun asti 3.8.2006 0 Runo
Hime Ajan virta 27.6.2006 3 Runo
Hime Mummoni 2.6.2006 2 Runo
Hime Ikuisuus 1.6.2006 2 Runo
Hime Elämän kiertokulku 1.6.2006 0 Runo
Hime Nimetön 7.1.2006 4 Runo
Hime Rakkaani 10.11.2005 3 Runo