Nallekarhu

Runoilija BlooD DraGoN

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina ei voi voittaa.
 

Pienen pieni nallekarhu,

siellä seassa jätteiden, kaatopaikan.

Rakastettu

Pidetty hyvänä.

Leikitty rikki niin monta kertaa.

Pumpulipallot pullottavat,

haavoista rikkirevityistä.

Toivoi,
toivoo edelleen.

Joku tulisi, ompelisi.

Vahvalla langalla ompelisikin.

Suukottaisi, halaisi hellästi.

Kainaloon yöksi ottaisi.

Rakastaisi...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot