Nimetön

Runoilija BlooD DraGoN

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina ei voi voittaa.
 

Tunnen ansaitsevani enemmän,
kovempia iskuja.
Enemmän kipua.
Sillä aiheutin sinulle enemmän tuskaa,
kuin mitä ikinä pystyisit aiheuttamaan minulle.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot