Pato

Runoilija BlooD DraGoN

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina ei voi voittaa.
 

Anteeksi
Anteeksi, etten kertonut kaikkea
Latasin kaiken vain sisälleni.

Menneisyyteni on kuin
majavien rakentama pato.
Joka joskus räjähtää.

Patoni räjähti juuri sinun kanssasi,
ja nyt pelkään että olen hukuttanut sinut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot