Stockmann

Runoilija Asymptootti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2005
Viimeksi paikalla: 20.3.2016 20:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tanssitaanko?
Ruusuilla ja amarylliksillä.
Pohditaan metafyysisiä kysymyksiä
tämän hullun maailman laidalla.
Ja rakastellaan hikisinä
illasta aamunkoittoon.

Alasti
haarat levällään
sinuun päin
luen Aino Suhosen kirjaa
RAKASTA MINUT VAHVAKSI
näen siinä itseni
ja kuulen sinut
Marzi Nymanin levyssä
 

Kapitalismin keskuksessa
luen anarkistin ajatuksia
suunnittelen tulevaa
jos nyt selviäisin edes huomiseen

Sata reseptiä laukussa
ei tässä sairaassa yhteiskunnassa
taida pärjätä ilman pillereitä

Valehtelen keholleni
että olisin raskaana
eihän tähän hulluun maailmaan
kukaan halua lisää lapsia

Ostaminen
omistaminen
niistä meidän on luovuttava
ja ehkä on hyvä tuntea vihollinen
ja juoda pirun kallista kahvia

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

loistava runo!

Alas kapitalismi ja toisten riistäminen!

Hieno runo!

Hyvää tekstiä
 

Käyttäjän kaikki runot