Runo, jonka kirjoitin bussiaikatauluihin

Runoilija Asymptootti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2005
Viimeksi paikalla: 20.3.2016 20:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tanssitaanko?
Ruusuilla ja amarylliksillä.
Pohditaan metafyysisiä kysymyksiä
tämän hullun maailman laidalla.
Ja rakastellaan hikisinä
illasta aamunkoittoon.

Alasti
haarat levällään
sinuun päin
luen Aino Suhosen kirjaa
RAKASTA MINUT VAHVAKSI
näen siinä itseni
ja kuulen sinut
Marzi Nymanin levyssä
 

SEMMOISENA PÄIVÄNÄ KUN ON MASENTUNUT
ON IHAN HYVÄ ISTUA BUSSIPYSÄKILLÄ KAKSKYT MINUUTTIA
siellä pakkasessa
no, pysyi ainakin bisset kylminä

Ja joka toinen päivä mulla on joku tosi vahva tunne sua kohtaan muka
ja joka toinen päivä haluan naida ympäriinsä niitä joilla on rinnat

Ja sitten se mun soitinkin
lykkää mun korviin jotain meidän biisejä
niinkuin se sun välittämisesikin
tunkee mun iholle asti
miten mun tulisi siihen suhtautua

Enkä mä tiedä olisiko se
mitään unelmaa sitten siellä maaliskuussa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tykkäsin hyvin paljon, sopivan arkinen runo ja hienoa tunnetta!

tykkäsin hyvin paljon, sopivan arkinen runo ja hienoa tunnetta!

 

Käyttäjän kaikki runot