Kiemurat

Runoilija Asymptootti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2005
Viimeksi paikalla: 20.3.2016 20:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tanssitaanko?
Ruusuilla ja amarylliksillä.
Pohditaan metafyysisiä kysymyksiä
tämän hullun maailman laidalla.
Ja rakastellaan hikisinä
illasta aamunkoittoon.

Alasti
haarat levällään
sinuun päin
luen Aino Suhosen kirjaa
RAKASTA MINUT VAHVAKSI
näen siinä itseni
ja kuulen sinut
Marzi Nymanin levyssä
 

Pidän kiemuraisista lauseista
rönsyilevistä sanoista
leikittelevistä äänteistä

Rakastan makustella sanan palasia suussani
taivutella tavuja
huutaa voimallisia kirosanoja
lipsautella pikkutuhmia vihjauksia
...sanoa
MINÄ RAKASTAN SINUA

Enkä tätäkään runoa
voi sinulle koskaan lukea

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toi kommenttisi antoi runolle ihan uuden merkityksen. Hieno!

En taiteile sanoillani tämän enempää, sanon vain että runosi on valloittava ja pidän siitä:)!

Kaikkineen kiemuroineen ja kirosanoineen sympaattinen runo, ja toivon hänen lukevan runosi:)

Ei hän voi sitä lukea, koska hän ei osaa suomea... Siinä koko ongelman ydin.

 

Käyttäjän kaikki runot