Nyt olen itkenyt

Runoilija Asymptootti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2005
Viimeksi paikalla: 20.3.2016 20:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tanssitaanko?
Ruusuilla ja amarylliksillä.
Pohditaan metafyysisiä kysymyksiä
tämän hullun maailman laidalla.
Ja rakastellaan hikisinä
illasta aamunkoittoon.

Alasti
haarat levällään
sinuun päin
luen Aino Suhosen kirjaa
RAKASTA MINUT VAHVAKSI
näen siinä itseni
ja kuulen sinut
Marzi Nymanin levyssä
 

Nyt olen itkenyt
ne kaikki vuosien kyyneleet
suljin ne lasipurkkiin
ja talletin muistojen hyllylle

En halua mitään helppoa nyt
en pelätä sanaa vakava
vaikka aiemmin taisin sanoa
ettei nyt ole tuntemisen aika

Ja nyt olen niin heikko
että koko maailma voisi olla
yksin minua vastaan
enkä minä silti kaatuisi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot