Nimetön

Runoilija Asymptootti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2005
Viimeksi paikalla: 20.3.2016 20:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tanssitaanko?
Ruusuilla ja amarylliksillä.
Pohditaan metafyysisiä kysymyksiä
tämän hullun maailman laidalla.
Ja rakastellaan hikisinä
illasta aamunkoittoon.

Alasti
haarat levällään
sinuun päin
luen Aino Suhosen kirjaa
RAKASTA MINUT VAHVAKSI
näen siinä itseni
ja kuulen sinut
Marzi Nymanin levyssä
 

Haiseeko tyhjyys autiolta talviyöltä?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot