Rakas

Runoilija simeoni89

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuka unelmamme anasti ja teki niistä pilaa? kuka kaltaisekseen meidät loi ja kylvi täyteen vihaa? veriurat... miksi sormet helposti nyrkkiin puristuu? miksi käärmeiden kielellä puhuu meidän suut?
 

oi rakkaani mun
mä haluun ainiaan olla sun
toivon ettet koskaan minusta tarpeeksesi saa
vaikkei se edes vaikeaa taida ollakkaan

elämää elää en voi ilman sinua
sillä minulle se tuottaisi vain tuskaa ja kipua
minä tahdon itseni nyt sinulle antaa
ja elämän tuulissa sinut rinnallani kantaa

jos välimatka tällä hetkellä jotain estää
tää rakkaus silti kestää

sinua minä rakastan, en ketään muuta
ei haittaa vaikka taivaalla en näkisi edes tähtiä ja kuuta
koska sinä olet ainoa mitä tarvitsen
ja toivon että rakkaudellasi itseäni ravitsen

Selite: 
.......
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot