Hevoset ja minä

Runoilija simeoni89

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuka unelmamme anasti ja teki niistä pilaa? kuka kaltaisekseen meidät loi ja kylvi täyteen vihaa? veriurat... miksi sormet helposti nyrkkiin puristuu? miksi käärmeiden kielellä puhuu meidän suut?
 

Hevoset ovat hyviä, koska niillä voi ratsastaa. Minä olen ratsastanut ponilla kerran, ja olen ratsastanut reellä. Olen lukenut Hevoshullu-lehden tilauslappua ja nähnyt, että hevosilla on pitkä häntä ja ruskea pinta. Minä tiedän hevosista hyvin paljon. Kun hevonen liikkuu, siitä kuuluu kopinaa. Olen nähnyt pikku muoviponeja ja niitä voi harjata. Ne ovat hoitihevosia. Hevoset ovat minulle hyvin läheisiä, koska olen niiden kanssa pajon tekemisissä. Onhan minulla ollut semmoinen hevosjuliste seinällä pienempänä. Minä rakastan hevosia...

Selite: 
jep jep jep jep jep jep jep jep jep jep jep jep jep jep jep jep jep jep jep jep jep jep jep jep jep jep jep jep jep jep
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot