Ilman sinua

Runoilija simeoni89

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuka unelmamme anasti ja teki niistä pilaa? kuka kaltaisekseen meidät loi ja kylvi täyteen vihaa? veriurat... miksi sormet helposti nyrkkiin puristuu? miksi käärmeiden kielellä puhuu meidän suut?
 

tänä aamuna mä tunsin sen
beibe sä olet mulle korvaamaton

vain sinun voimalla jaksan aina herätä mä päivään uuteen
mennä kouluun, ja olla siellä vaikka iltakuuteen

sun ihanat sanat mulle mielenrauhan suo
lämpimät aattees nuo, ne mulle paljon iloa tuo

kuinka siis voisin elää ilman sinua?
hengittää, ja olla onnellinen
-en tiedä pystynkö siihen koskaan...

Selite: 
joo anteeks kaikille että tuli noin surkee teksti...
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana <3 tykkään. :)

 

Käyttäjän kaikki runot