Kerro

Runoilija 2f0a300c063bc9ceeadc47a41b17d2fb

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2013
Viimeksi paikalla: 15.1.2019 22:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Etkö voisi kertoa minulle,
sanoa suoraan jos rakastat

Tiedäthän minä että et uskalla,
mutta tahtoisin tietää olenko yksin,
yksin tunteideni kanssa

Niiden tunteiden,
jotka sinä herätit katseillasi

Olemme niin samanlaisia
ja kumpikaan ei osaa suutaan avata

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot