Meidän aamumme

Runoilija 2f0a300c063bc9ceeadc47a41b17d2fb

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2013
Viimeksi paikalla: 15.1.2019 22:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jokainen aamu,
saavut minun jälkeeni,
me kohtaamme,
vaikka sinä et huomaa

Jokainen aamu,
muistan kuinka joskus tunsimme,
huomaan sinun kasvaneen,
ja tahtoisin tuntea sinut enemmän kuin koskaan ennen

Aivan jokainen aamu,
jään istumaan paikalleni,
kun sinä jo jatkat matkaasi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisen kaunis...

 

Käyttäjän kaikki runot