Keskustelu

Runoilija 2f0a300c063bc9ceeadc47a41b17d2fb

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2013
Viimeksi paikalla: 15.1.2019 22:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En uskonut koskaan kohtaavani kaltaistasi, täällä
Luulin että nämä ihmiset eivät kykene keskustelemaan, eivät niinkuin aikuiset

En ollut uskoa sitä todeksi
Halusin uskoa mutta en voinut
Miten yhtäkkiä kaikki olikin juuri oikein

Sinä toit valon tähän pinnallisuuden luvattuun maahan, toit valon pelkillä sanoilla
Eikä enää koskaan tarvitsisi miettiä kenelle puhua, ei koskaan enää

Kuitenkin joku tuli väliimme
Ei se ollut kummankaan vika
Eikä sillä ole enää väliä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

<3 kauhean kaunis <3 suosikeihi ->

Voi... Alun kauniin toiveikkuuden jälkeen runon loppuosa kosketti syvästi...

Surullisen kaunis runo!

 

Käyttäjän kaikki runot