Hetken onni

Runoilija The Loner

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2005
Viimeksi paikalla: 29.12.2016 0:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuulen maailman kutsun. Astun rohkeasti eteenpäin, sielu ja sydän avoinna. Vastaantulijat, tervehdin teitä, sillä teissä kaikissa on palanen minua ja osa teistä kaikista tekee sydämeeni asunnon. :)

Niin... ja elämä on osa musiikkia!
 

Pieni auringonsäde osui kasvoilleni,
se lämmitti hetken, hymyilin.
Minulla oli lämmin.
Tuli pilvenreuna säteen tielle,
jäljelle jäi varjo ja viiltävä viima.
Palelin.

Odotan pilvien väistymistä,
kukaan ei voi luvata sen aikaa
tai paikkaa.

Odotan ja palelen viiltävässä viimassa.

Selite: 
Joskus hetkinen onnea tuo mukanaan kyyneleet...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot