Nuotiolla

Runoilija The Loner

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2005
Viimeksi paikalla: 29.12.2016 0:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuulen maailman kutsun. Astun rohkeasti eteenpäin, sielu ja sydän avoinna. Vastaantulijat, tervehdin teitä, sillä teissä kaikissa on palanen minua ja osa teistä kaikista tekee sydämeeni asunnon. :)

Niin... ja elämä on osa musiikkia!
 

Öisen nuotion loisteessa
kitaran hiljainen ääni.

Se soi säveltään
ystäville, läheisille,
satunnaisille matkaajille.

Kaikille niille,
joita rakkaus koskettaa,
joita läheisyys lämmittää.

Se soi kaikille niille,
joita kaipaus sisältä kylmää,
joita ikävän viileys varjostaa.

Sormet kulkevat polkuaan
hyväillen kieliä,
kertoen loputonta tarinaa.

Kuule sen hiljainen ääni,
pysähdy ja kuuntele.
Sinullekin se soi,
kaihoa, rakkautta,
ikävää ja iloa.

Öisen nuotion loisteessa
kitaran hiljainen ääni

Selite: 
Lieneekö harrastuksellani jotain osuutta tämän tekstin syntymiseen... :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.Olisipa ihanaa istua nuotiolla kitaran soittoa kuunnellen:)

Mielenkuvasi ovat herkkiä ja kauniita. Kauniita runoja niistä syntyy.

Kävin myös galleria kuvasi katsomassa. Koukuttivat nekin hetkeksi ;D

Hyvää syntymäpäivää.

Ihastuttava tunnelma.
Itsekin joskus olen saanut vastaavaa kokea.

ihanan rauhoittava

 

Käyttäjän kaikki runot