Sinua ajatellen...

Runoilija The Loner

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2005
Viimeksi paikalla: 29.12.2016 0:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuulen maailman kutsun. Astun rohkeasti eteenpäin, sielu ja sydän avoinna. Vastaantulijat, tervehdin teitä, sillä teissä kaikissa on palanen minua ja osa teistä kaikista tekee sydämeeni asunnon. :)

Niin... ja elämä on osa musiikkia!
 

Pieni tunne hiipi sisimpääni,
kuului sydämestä hentoinen ääni:

"Laita viestiä kaivatulle,
hälle joka tärkeä on sulle.
Hälle jota juuri aatoksissa kannat,
jolle juuri nyt mielessä aikaa annat."

Siksi näitä sanoja nyt kirjoitan sulle,
koska niin rakas sinä olet mulle.
Voi kunpa voisin nyt halauksen antaa,
ajatus siitä kuitenkin luoksesi kantaa.

Pieni kyynel nyt poskeani silittää,
se lämmin on, kertoo kuinka sydän välittää
ystävästä tärkeästä, sinusta juuri.
Ikävä on sinua melkoisen suuri.

Se tunne ei ole surua syvää,
vaan iloa ja toivoa, lämmintä ja hyvää.
Tietoa siitä, että sinä olet siellä,
ehkä taas kohtaamme elämän tiellä.

Selite: 
Eräälle kaukana asuvalle ystävälleni
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen runo.

Tästä runostasi tuli mieleen moni tuttu, kaveri, ystävä, suku ja perhe. Kiitos!

 

Käyttäjän kaikki runot