Todellisuuteen

Runoilija elisa_swe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2005
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 11:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluan näin kiittää runoystäviä kaikesta kommenteista/arvosteluista mitä saan teiltä oli hyvää tai huonoa mutta sehän vain meitä runoilioita vahvistaa...eikös? *hymy*kritiikki tekee vain hyvää,se vahvistaa ;))
 

Se oli vain tähti
joka kuuhun vei

näit, kun minä lähdin
sanoin vain hei

Sieltä etsien
tyhjyyttä löytäen

Takaisin sineen
taivaan, todellisuuteen

Pilven hattaralla istun
jalkojani heiluttelen

Katselen alas, kauniin
vihreää näin

Unestä herään
vihreellä niityllä
muistaneen

sen kesän, jolloin
luulin rakastuneen

kaikki vaan tarua
luulisin pian sataa
lunta

ja peittää kaiken minkä
toivon, oli vaan unta..

Selite: 
hohoijjaa..mistähän tuokin tupsahti?
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä ja kaunis.

Kaunista,haikeaa

sydän tietää parhaiten.
se jonka piti olla kuin kaunista satua
niin ei sitä ollutkaan ja kun kuuhun matkustit
siellä oli tyhjää ja kylmää kuten sydämessäsi
rakkauden jälkeen ...
herkkää ja kaunista tekstiä. koskettavaakin.

kaunis herkkä runo

Lämpimät onnittelut syntymäpäivänäsi SINULLE! :)

Hyvää syntymäpäivää.

Hyvin kaunis.pidän.

Kaunis pumpulinkevyt tunnelma.

Aika usein unet ovat toiveita,joiden soisi täyttyvän,eikä niin pian niistä heräävän...
Nätti runonen!
Onnea Syntymäpäivänäsi!!!

~ Näin runot tupsahtaa pientä kaihoa luen
no pien talvi tapailee tähtiä, pohjolassaan ~

herkän kaunis oli runosi unikuvaus
hyvää riimitystä

Kaunista unta, todellisuuden kaipuun vastakohtana.

~ Hyvää Syntymäpäivää Runoystävälle Toivotan ~

Unien kautta näemme toiveittemme maahan.
Hauskaa syntymäpäivää.

Jostain syystä tää vaan kolahti. (:
Pidän.

Lämpimät syntymäpäiväonnittelut sinulle! Ihnaa synttäriä! :)

Kaunis

Edellinen kommentti on niin hyvä, että en tiedä, mitä muuta sanoisin. Jotenkin ihanan sadunomainen ja -hohtoinen , kaunis runo kaiken edellä mainitun lisäksi.

Tupsahti unien runo.

 

Käyttäjän kaikki runot