Tasapaino(ako?)

Runoilija Ravenild

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on taidetta.
 

Aivojen kemiallinen prosessi
Välittäjäaineet epästabiilit
Synteettistä helpotusta
keinotekoista tasapainoa

Hukkuuko minuuteni kemiallisiin kaavoihin?

Ei enää liian syviä aaltoja
Ei liian korkeita piikkejä
Silti..

Mihin minä katosin?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo! Puhuttelee.

Hyvä runo! Puhuttelee.

Hyvä runo! Puhuttelee.

 

Käyttäjän kaikki runot