Jumaltaru

Runoilija Ravenild

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on taidetta.
 

Maalaan ääriviivojasi
pitkin siveltimen vedoin
Valkoinen kangas
täyttyy jumalaisista linjoistasi
Humallun sinusta,
jumaltarujen voimasta
Kulmakarvojesi täydelliset siivet
johdattavat silmiisi
joista näkyy tuhatvuotinen saaga
Kuljetan kättäni, sivellintä kankaalla
poskipäiden kaunis muoto
huuliesi pehmeys
jokainen osa sinusta
tallentuu ikiajoiksi minun kätteni kautta
Kuinka voitkaan olla niin juovuttava
kaunis katsella
koskettaa
tuntea jokaisen aistin voimalla
Nyt voin katsella sinua aina
vaikka olisit minusta
satojen valovuosien päässä

Selite: 
Ajatusvirtaa jälleen..
Kategoria: 
 

Kommentit

Oih..ihanaa palvontaa..minäkin palvon erästä:-))) Tämä on ihana!!!

Oih..ihanaa palvontaa..minäkin palvon erästä:-))) Tämä on ihana!!!

 

Käyttäjän kaikki runot