Nimetön

Runoilija MyrskynRunotar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.10.2005
Viimeksi paikalla: 6.9.2016 15:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mieluummin eksyksissä ja etuajassa kuin perillä ja myöhässä
 

Tähdenlento on enkeli,
jonka lähetän luoksesi
kun yöt pimenevät ja muuttuvat kylmiksi.

Se ei tuo sinulle onnea,
mutta suo varjeluksensa
minne tielläsi ikinä kuljetkin.

Selite: 
Hieman se kaipaa vielä hiomista...vaan ajatus on tärkein :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot