Jatkumo

Runoilija MyrskynRunotar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.10.2005
Viimeksi paikalla: 6.9.2016 15:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mieluummin eksyksissä ja etuajassa kuin perillä ja myöhässä
 

Hiljaisuudesta syntyy kaipaus,
kaipauksesta yksinäisyys,
yksinäisyydestä ikävä.
Ikävästä syntyy hiljaisuus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oivallinen jatkumo, tää täytynee suosikkeihin tallentaa, niin näinhän se on, osuva oivallus!

Osuvasti kuvattu tunteiden jatkumo.

 

Käyttäjän kaikki runot