Ja hän sanoi

Runoilija MyrskynRunotar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.10.2005
Viimeksi paikalla: 6.9.2016 15:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mieluummin eksyksissä ja etuajassa kuin perillä ja myöhässä
 

Ja hän sanoi, ettei mikään maailmassa
voi olla enempää kuin mitä minä olen.

Hän sanoi, ettei mikään
voi olla tärkeämpää kuin se, mitä teen.

Sillä minä olen maailma
ja maailma on minussa.

Ei vähempää.

Ei enempää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot