Tule luokseni ja rakasta

Runoilija jessica

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon tällänen pieni, pippurinen ja erittäin rasittava.. Mut just siks niin ihana.. :D
 

Ei kulu päivääkään, etten mieti, miksi olen yksin? Miksei kukaan minua rakasta? Miksi ihmiset ovat sellaisia? Syrjivät erilaisia.

Olen tällainen enkä sille mitään voi. Voisiko joku olla niin kiltti ja hyväksyä sen. Edes hetkeksi, että saisin voimaa jatkaa eteenpäin.

Joskus mietin, olisiko minun parempi olla jossain muualla. Ja jos täältä lähtisin pois iäksi, jäisikö kukaan minua kaipaamaan.

Tule edes hetkeksi luokseni ja rakasta minua, jotta huomaisin jonkun välittävän minusta juuri tällaisena.

Selite: 
Eiköhän tuo runo kerro jo itsesäänkin kaiken.
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokainen on oma yksilönsä ja varmasti susta joku välittää. Usko mua :)

No todella kertoo jo kaiken :o
Muuta ei tarvitse sanoa.
Hyvä Jessu!

 

Käyttäjän kaikki runot