välinpitämättömyys

Runoilija jessica

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon tällänen pieni, pippurinen ja erittäin rasittava.. Mut just siks niin ihana.. :D
 

Jos olisit täällä ja minä uskaltaisin, kertoisin kuinka sinusta välitän. En niinkuin kaverit toisistaan, vaan niinkuin tyttö pojasta ja minä sinusta.

Jos olisit täällä, halaisin sinua, jotta et olisi enää surullinen. Jotta huomaisit että välitän, välitän paljonkin.

En saisi välittää sinusta, niinkuin tyttö pojasta. Vaan pitäisi välittää niinkuin kaverit toisistaan. Se on vaan niin pirun vaikeaa.

Selite: 
Jessu angstaa taas... Yks tietää enemmän, toiset vaan arvailee.
Kategoria: 
 

Kommentit

Söpön makuinen :)

 

Käyttäjän kaikki runot