kaikki joita rakastan muuttuvat kiveksi.

Runoilija jessica

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon tällänen pieni, pippurinen ja erittäin rasittava.. Mut just siks niin ihana.. :D
 

Itken yksinäni, mietin elämääni.
Sen ylä- ja alamäkiä, mennyttä ja tulevaa.
Mielessäni pyörii kysymys:
Miksen ketään uskalla rakastaa?

Tulet luokseni, halaat, otat syliisi.
Lohdutat, otat syliisi.
Sanot minua rakastavasi.

Pyydän sinua lähtemään.
Unohtamaan minut.
En uskalla rakastaa sinua,
vaikka sinä rakastatkin minua.
Sillä kaikki, joita rakastan muuttuvat kiveksi.
En tahdo sinulle käyvän niin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oisko sul noidan vikaa... en usko, et saat hänet rakkaudellasi kiveksi muuttumaan... Rakasta rauhassa vaan...

Koskettavan kaunis näkemys rakkaudesta.

 

Käyttäjän kaikki runot