On aika

Runoilija jessica

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon tällänen pieni, pippurinen ja erittäin rasittava.. Mut just siks niin ihana.. :D
 

On aika lähteä, on aika palata
on aika itkeä ja halata,
on aika hyvästellä ja uudestaan tavata
On aika parantaa haavat ja ne taas avata
on aika muistella ja unohtaa
on aika kesän ja kärpästen
Älä näinä hetkinä minua unohda
en minäkään unohda sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ystävyys säilyy aikojen taakse.

Ihana tää<3

Tässä on syvää havinaa, tulee eräs hyvin vanha kirjoitus mieleen sanoista "on aika".
Kaikelle on aikansa.

Kiitos kommentistasi. Tämä on hieno. Mukavaa toistoa.

Tämä on mielenkiintoinen runo. Hyvää työtä

 

Käyttäjän kaikki runot