Pisarat, jotka eivät laskeudu

Runoilija Verikaste

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

unelmaton
 

Kasvan maata kohti taivaan sydämestä
kurotan käsiäni alas yksinäisyydestä
ne eivät koskaan yllä sinuun
kosketukseni ei koskaan pyyhi kyyneleitäsi
suojeleva sade väistää kehosi arpia
kasvosi halkeilleet surusta
juurettomana arvottomassa maailmassa
tavoittamattomissa, muistojen menneisyydessä
maailman takaa ei kuiskaukseni kanna

käänny aika, vie minut takaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen ja haikea, kaunis. runon nimi on erityisen ihana

 

Käyttäjän kaikki runot