Unieni ystävälle

Runoilija Verikaste

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

unelmaton
 

yölleni ei ole loppua
olen sokeutunut, koska en enää näe valoa minussa
ymmärrän yhä vähemmän itseäni
tulevaisuuden toiveet kadotettuina hukkuvat pimeyteen
mieleni lohduttoman syvästä rotkosta niitä en löydä

haaveiden romahdettua vailla tukea
minusta puuttuu jotain olennaista
tätä myrkkyä tihkuvaa haavaa, joka olen
kaikkien katse ja ajatus välttää
olen jo, unohda

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot